Kristian Berg

Olen niinkuin sinä, paitsi että tallissani on Corvette

Basics

s. 1994 | 183cm | Jousimies

Kojankulma

Moodboard


Itsevarma elitisti, röyhkeä hedonisti. Uskoo vahvasti omaan erinomaisuuteensa.

Kristian kulkee klassisella hopeanharmaalla Corvettella, luukuttaa metalcorea ja on aina Camel huulessa. Mies pukeutuu virheettömästi, oli kyse sitten töistä, huvista tai tallista, joka sijoittuu edellämainittujen välimaastoon.

Elämästä

Kristian on suomenruotsalaista yläluokkaa, ja antaa vaurautensa todellakin näkyä. Hän on isänsä IT-firman tuleva perijä, ja tienaa sen mukaisesti, vaikka isäpappa vielä elossa ja asemassaan onkin. Mies lumoaa kumpaakin sukupuolta jäänsinisillä silmillään ja virheettömillä hampaillaan, ja flirttaileekin häpeilemättä kenelle tahansa, jonka kokee sen ansaitsevan. Raivostuttavan elitistinen Kristian saa varmasti yhtä paljon vihaa kuin ihailua osakseen, mutta ei ainakaan ulkoisesti piittaa siitä pätkääkään.

Myöhäiset illat Kristian viettää irlantilaisen viskin ja sikarien parissa, joko muiden elitistien seurassa arvolleen sopivassa pubissa pelaamassa pokeria tai nauttimassa punaisella kadulla. Kristian on ikuinen nautinnonmetsästäjä, tämän päivän Dorian Gray. Lyhyeksi jääneet yöunet hän korvaa mustalla kahvilla tai muilla, vähemmän laillisilla piristeillä.

Hevosista

Kristian on kunnianhimoinen kilparatsastaja, jolle mikään muu kuin ensimmäinen sija ei kelpaa. Miehellä on tällä hetkellä kaksi omaa hevosta, nuoret kenttälupaukset Verdi ja Sinna, joista hän leipoo tulevaisuuden CIC4-tähtiä. Molemmat hevosista asuvat Huminan yksityistallilla Murronmaalla. Kristian on ehdottoman tarkka siitä, että hänen silmäteränsä saavat parasta mahdollista kohtelua.

Kristian myös ratsuttaa muiden nuoria hevosia, kunhan liksa ja hevonen ovat kohdillaan. Kylmäveriset kun eivät kilpakentille kuulu, ja sellaiset eivät tietenkään Kristiania kiinnosta.

10480